tiistai 24. maaliskuuta 2015

Tää city on mun, omistan tän mestan kokonaan

Lauantaina vihdoin oli se päivä jota oltiin Jasminin kanssa odotettu tosi kauan, Brädi-live ja ihan täällä Mikkelissä.


Ohjelmassa oli toki keikan lisäksi muutakin kun Lastenosastoa varten oli järjestetty tällänen hyväntekeväisyys jääkiekkopeli missä pelasi Pietarinkadun Oilers ja Lastenosaston All-stars. Muun muassa Brädi&Meissi pelasi siis all star joukkueessa ja menimme sinne katsomaan ja kannustamaan. Oli kyl hauskan näköstä ja ihan viihdyttävää katseltavaa. Peli itsessäänhän oli siis enemmänkin show kun oikeesti peliä mut toimi vallanmainiosti tollasena iltapäivä ohjelmana.


Perhe Hakkarainen oli myöskin siis paikan päällä ja lähdettiinkin pelin jälkeen porukalla syömään Rossoon. Itse ahmin Lohta ja tattikastiketta perunamuussilla kun oli sudennälkä. Ruokailun jälkeen mä lähdin pyörähtää kotona valmistautumassa illan rientoihin. Joskus yheksän maissa suuntasin sitten Vaakunaan Hakkaraisten huoneeseen hengailemaan. Kymmenen aikaan käytiin Jasminin kanssa ostamassa liput ja sitten kiireesti takaisin hotellihuoneeseen katsomaan Niklaksen nyrkkeilymatsi, olin ihan fiiliksissä siitä, ehkä mun pitäs kattoo nyrkkeilyä useammin. Niklas voitti matsin ihan helposti jo kolmannessa erässä. JES!


Joskus vähän jälkeen yksitoista lähdettiin sitten Eevan, Pinjan ja Jasminin kanssa alakertaan night Vaakunan puolelle. Keikan oli tarkoitus alkaa 00.30 mutta siellä oli sitten jotkut Fittness mallikisakarsinnat tai jotkut enivei, mitkä vähän viivästytti keikan alkua ja mua ei sillä hetkellä kauheesti niitten iltapuku ja uimapukukierrokset kiinnostanu. Nättejä tyttöjä mut ehkä toi ois sopinu jonneki muualle kun baariin.


 Noo sit joskus yhden jälkeen keikka vihdoin alkoi onneks. Kapalla ja pojilla oli selkeesti hyvä meininki ja porukkaakin oli oikein kiitettävästi. Koko keikan paras osuus oli kuitenkin Kotona-biisi kun kerrankin oltiin meidän himassa."Likat te ette oo huutanu koskaan ennen noin lujaa"   Heh, meil oli mukavaa. Keikka oli kyl siis tollanen noin puolen tunnin mini vain tällä kertaa mut toimi nois olosuhteis vallanmainiosti.


Keikan jälkeen suunnattiin istumaan ja hengähtämään. Kun pojat tuli bäkkäriltä niin otettiin kuvat siinä ja vähän aikaa jutskailtiin. Kello oli siinä vaiheessa jo aika paljon joten Eeva ja Pinja sano heipat ja lähti nukkumaan. Vähän myöhemmin Jasmin teki saman. Mä jäin siihen sit Markon kanssa vielä jutustelemaan. Kerkesin myös Leifin kans höpötellä ennen ku pilkku lähesty uhkaavasti ja mä kävin kans sanoo kaikille heipat ja suuntasin kotiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti